Over ons

HUM – Praktijk Lien Joossens is een enthousiast en gevarieerd team van gespecialiseerde voedingsdeskundigen en psychologen.

Lien Joossens

Lien startte 30 jaar geleden de praktijk op en werkte intussen mee aan tal van gezondheidsprojecten en opmaak van draaiboeken (Eetexpert). Ze is als docente verbonden aan de hogeschool Vives in Brugge en mede-auteur van het boek “Mijn kind eet gezond” (Manteau).

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Praktijk Lien Joossens

Gespecialiseerd in de begeleiding van jongeren en volwassenen met eetstoornissen

Annelies Malengier

Annelies schoolde zich na haar opleiding onder andere bij tot master in de gezondheidsbevordering en geeft geregeld voordrachten en workshops voor diverse doelgroepen. Ze is tevens ook diëtiste in AZ Jan Palfijn Gent en in het Zeepreventorium, en is verbonden aan het project Gezond Opgroeien.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Praktijk Lien Joossens

Gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen en volwassenen met overgewicht, eetproblemen en eetstoornissen.

Petra Schoonbaert

Petra was 15 jaar als diëtiste werkzaam in het OLV-ziekenhuis in Aalst tot ze in 2003 deel kon uitmaken van diëtistenteam Lien Joossens. Ze behaalde het postgraduaat diabeteseducator en neemt actief deel aan verscheidene bijscholingen.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Praktijk Lien Joossens

Gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met diabetes, ervaring met het laag-FODMAP dieet.

Cato Desmet

Cato versterkt sinds september 2021 onze praktijk. Ze werkt deeltijds in AZ St-Jan Brugge en volgt de opleiding postgraduaat diabeteseducator. Recent rondde ze ook de volledige opleiding m.b.t. het laag-FODMAP dieet af. In de toekomst specialiseert ze zich graag nog verder rond voeding bij kinderen & jongeren, sporters en eetstoornissen.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Praktijk Lien Joossens

Ervaring met het laag-FODMAP dieet, diabetes en obesitas.

Evy Declerk

Evy is master in de klinische psychologie. Ze is lid van Eetexpert en behaalde het diploma Voedingspsychologie aan de ACT-Academie. Daarnaast is ze werkzaam in een ziekenhuissetting. Evy is aangesloten bij de Psychologencommissie met erkenningsnummer 932118907.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Praktijk Lien Joossens

Gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen met eetstoornissen en diverse eetproblemen, zoals overgewicht en emotioneel eten.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op of plan een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.